Kohti älykkäitä liiketoiminta-sovelluksia

Kielimalleihin pohjautuva tekoäly uudistaa liiketoimintaa kaikilla aloilla - myös muualla kuin tietotyössä. Miten voin tuoda tekoälyä osaksi organisaationi työkulttuuria? Tarvitaanko chat-käyttöliittymää, vai kannattaisiko äly viedä nykyisiin liiketoimintasovelluksiin?

wpkansi-800-ns

Kielimallien lukuisat mahdollisuudet

GPT-perheen kielimallit tuovat luonnollista kieltä ymmärtävät ja tuottavat tekoälyt jokaisen organisaation ulottuville. Kyse ei ole pelkästään ChatGPT:stä, vaan myös monipuolisen, asiakkaalle räätälöidyn kieliosaamisen upottamisesta osaksi nykyisiä sovelluksia.

Olemme koonneet tähänastisia Devisioonan tekoälykokemuksia ja -näkemyksiä tähän whitepaperiin. Tutustu ja löydä oman organisaatiosi sisäinen ohjaustehostin tekoälystä!

Lataa whitepaper

Sisältö

1

Miksi juuri nyt on älykkäiden liiketoimintasovellusten aika?

Kustannustehokkaan teknologian kypsyminen houkuttaa kehittämään strategista kilpailuetua.

2

Nykyaikaisen tekoälyn soveltamiskohteet

Kielikäännöksiä, sanelua, tiivistelmiä, kuvatulkintaa, rakenteistamista ja vaikka mitä muuta.

3

Chat käyttöliittymänä

Miten tehdä chatista turvallinen ja huolehtia sisällön oikeellisuudesta?

4

Microsoftin Copilot-visio

Jatkossa toimistotyöläisen perustyökalut sisältävät jo tekoälyn. Miten se vaikuttaa, ja miten siihen aaltoon liitytään?

5

Tekoälyprojektien teknologia

Azure OpenAI Service ja OpenAI:n GPT-mallit muodostavat hyvän ja halvan pohjan. Sen jälkeen aletaan keskittyä mm. asiakkaan oman datan mukaan ottamiseen.

6

Miten päästä vauhtiin?

Mitä tarvitaan toimivaan tekoälykulttuuriin? Entä millaisella prosessilla kannattaa lähteä kokeilemaan?

Kirjoittajat

Devisioona on perehtynyt kielimallipohjaisiin tekoälyratkaisuihin vuodesta 2021 alkaen. ChatGPT:n julkaisu vuoden 2022 lopussa avasi tulvapadot, ja nyt teemme parhaamme pysyäksemme kärryillä kaikesta uudesta kiinnostavasta.

Jouni Heikniemi | Devisioona

Jouni Heikniemi on 25 vuoden uransa aikana tehnyt kaikkea helpdeskistä henkilöstöjohtamiseen ja koodauksesta kolvaamiseen. Hänen erityisalaansa ovat Microsoft-teknologioiden käyttöönotot, monimutkaiset ongelmat sekä ohjelmistotuotannon laatukysymykset. Jouni on Devisioonan toimitusjohtaja ja yksi maailman 160 Microsoft Regional Directorista.