Avoin väylä uudistumiselle

IT:n tehtävä on pitää uudistuva ja hajautuva järjestelmäpaletti hallussa. Samaan aikaan integraatioiden määrä kasvaa jatkuvasti. Myös integraatioalustojen on uudistuttava, sillä niiden vastuulla on tuoda organisaation digitaaliset kruununjalokivet – data – oikeaan aikaan oikeaan paikkaan.

Avoin väylä uudistumiselle | Miten moderni integraatioalusta vauhdittaa IT-arkeasi?

Moderni integraatioalusta mahdollistajana

Millainen yritys tarvitsee modernin integraatioalustan, mitä laadukas integraatioalusta mahdollistaa, entä mitä tapahtuu, jos integraatioalusta sakkaa? Miten integraatioalustan modernisointi kannattaa toteuttaa ja mitä siinä tulee huomioida?

Näihin kysymyksiin etsitään vastaukset whitepaperissa Avoin väylä uudistumiselle – miten moderni integraatioalusta vauhdittaa IT-arkeasi? 

Lataa whitepaper

Sisältö

1

Integraatiot pitävät modernin tietohallinnon liikkeessä

Trendit, jotka pakottavat integraatioalustat uudistumaan.

2

Kuka tarvitsee modernia integraatioalustaa?

Pilvisiirtymä, rajapinnat, järjestelmäuudistus, low code ja integraatioiden hallinta

3

Azuresta hyvät puitteet integraatiotyölle

Azuren valmiit integraatiopalvelut yhdistyvät saumattomasti räätälöityihin toteutuksiin, tekoälykomponentteihin, tietovarastointiin ja tietoturvaominaisuuksiin.

4

Tehokas käyttöönotto modulaarisella arkkitehtuurilla

Integraatioalustan käyttöönoton ei tarvitse olla kallis eikä pitkä projekti. Tehokkaalla kuukauden puristuksella päästään hyvään alkuun, mutta tärkeintä on ymmärtää kirkkaasti, mihin kohtaan organisaation tiekarttaa ja Azure-matkaa alustan pystyttäminen asettuu.

Kirjoittajat

Devisioonan ydinosaamista ovat erilaiset integraatiot. Olemme Azure-pohjaisten iPaaS-ratkaisujen (Integration Platform as a Service) pioneereja – Suomen ensimmäinen Logic Appeihin perustuva laaja yritysintegraatioratkaisu syntyi meidän kynästämme vuonna 2016.

Jouni Heikniemi | Devisioona

Jouni Heikniemi on 25 vuoden uransa aikana tehnyt kaikkea helpdeskistä henkilöstöjohtamiseen ja koodauksesta kolvaamiseen. Hänen erityisalaansa ovat Microsoft-teknologioiden käyttöönotot, monimutkaiset ongelmat sekä ohjelmistotuotannon laatukysymykset. Jouni on Devisioonan toimitusjohtaja ja yksi maailman 160 Microsoft Regional Directorista.

Jesse Ryhänen | Devisioona

Jesse Ryhänen on kokenut integraatio- ja sovelluskehitysalan ammattilainen. Devisioonassa hän keskittyy erityisesti integraatiohankkeiden arkkitehtuurisuunnitteluun ja vakioidun työvälineistömme kehittämiseen.